Share

Despre noi

Despre noi

01

Despre noi:

Eficienţa şi inovaţia sunt premizele dezvoltării noastre iar dezideratele sunt proiectarea de construcţii care să împlinească dorinţele mai mult sau mai puţin clar formulate ale beneficiarilor. Realizarea acestui demers are în vedere nu doar contextul realităţilor actuale dar şi anticiparea exigenţelor unei societăţi în permanentă evoluţie.

Cu ajutorul tehnologiei de care dispunem facem complexitatea accesibilă şi modernizăm experienţa asupra arhitecturii. În acest sens, prin creearea machetei virtuale – 3D rendering realizăm o interacţiune digitală și personalizată între beneficiar şi casa visurilor sale.

Arhitectura este un act de cultură cu o mare forțӑ de impact în estetica urbană și în calitatea vieții, iar acest fapt, pentru mine ca arhitect, ar putea fi un bun motiv de mândrie dar cu siguranță constituie o foarte mare responsabilitate.

02

Serviciile noastre:

Atribuim valoare consultantei oferite beneficiarilor noştri aceasta fiind in esenta o sinteza exprimata in minute a zeci de ani de pregatire si experienta profesionala. Cunostintele profesionale constituie bun de pret avand in vedere faptul ca un proiect de arhitectura bine conceput poate oferi solutia optima si personalizata reducand astfel considerabil costurile de executie.

Prin urmare, recunoașterea meritelor este o consecința firească a unui demers ȋmplinit cu ȋnalt profesionalism “a regola d’arte”.

Amenajari peisagistice

Realizarea schitelor de concept la mana libera cu idearea elementelor de cadru antropic, sistematizarea verticala, reconfigurarea cadrului natural si stabilirea elementelor de vegetatie. Asiguram consultanta inclusiv pentru realizarea gradinilor verticale.

Proiectare arhitectură

Pachet complet de servicii de la redactarea temei de proiectare si schitele de concept realizate in timpul dialogului cu beneficiarul pana la detalii de executie, realizarea machetei virtuale 3D, intocmirea documentatiei pentru avizare si obtinerea autorizatiei de construire.

Proiectare urbanism

Pachet complet de servicii   de la redactarea temei de proiectare si pana la intocmirea documentatiei pentru avizare, obtinerea autorizatiei de construire

Design Interior

Realizarea schitelor de concept la mana libera in etapa de discutie preliminara cu beneficiarul incluzand consultanta privind materialele, cromatica, texturile si realizarea machetei virtuale 3D