Share

Despre noi

Despre noi

01

Despre noi:

Dezvoltarea noastră se bazează pe eficiență și inovație! Dorim să proiectăm construcții care să corespundă așteptărilor beneficiarilor noștri. În activitatea noastră, ținem cont de contextul actual și de tendințele contemporane din domeniu și căutăm să prevedem exigențele unei societăți în permanentă evoluție.

Cu ajutorul tehnologiei de care dispunem facem complexitatea accesibilă și modernizăm experiența asupra arhitecturii! Macheta virtuală – 3D Rendering pe care am realizat-o permite interacțiunea digitală și personalizată între beneficiar și casa visurilor sale.

Arhitectura este un act de cultură cu o mare forță de impact asupra esteticii urbane și a calității vieții în general. Ca arhitect, sunt conștient de valoarea socială și culturală a proiectelor noastre, dar și de responsabilitatea foarte mare ce ne revine. Proiectăm și construim pentru prezent și pentru viitor!

02

Serviciile noastre:

Acordăm o deosebită atenție consultanței oferite beneficiarilor noștri, timpul alocat celor care ni se adresează reprezintă sinteza multor ani de pregătire în domeniu și de experiență profesională. Cunoștințele profesionale temeinice sunt prețioase și reprezintă un atu important în realizarea unor proiecte de arhitectură bine concepute, care să ofere soluții optime și personalizate, reducând astfel considerabil costurile de execuție.

Prin urmare, recunoașterea meritelor este o consecință firească a unui demers împlinit cu înalt profesionalism a regola d’arte.

Amenajari peisagistice

Realizarea schitelor de concept la mana libera cu idearea elementelor de cadru antropic, sistematizarea verticala, reconfigurarea cadrului natural si stabilirea elementelor de vegetatie. Asiguram consultanta inclusiv pentru realizarea gradinilor verticale.

Proiectare arhitectură

Pachet complet de servicii de la redactarea temei de proiectare si schitele de concept realizate in timpul dialogului cu beneficiarul pana la detalii de executie, realizarea machetei virtuale 3D, intocmirea documentatiei pentru avizare si obtinerea autorizatiei de construire.

Proiectare urbanism

Pachet complet de servicii   de la redactarea temei de proiectare si pana la intocmirea documentatiei pentru avizare, obtinerea autorizatiei de construire

Design Interior

Realizarea schitelor de concept la mana libera in etapa de discutie preliminara cu beneficiarul incluzand consultanta privind materialele, cromatica, texturile si realizarea machetei virtuale 3D