Share

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Misiunea Arhivolta

Atribuim valoare consultantei oferite beneficiarilor noştri aceasta fiind in esenta o sinteza exprimata in minute a zeci de ani de pregatire si experienta profesionala. Cunostintele profesionale constituie bun de pret avand in vedere faptul ca un proiect de arhitectura bine conceput poate oferi solutia optima si personalizata reducand astfel considerabil costurile de executie.

Design Interior

Realizarea schitelor de concept la mana libera in etapa de discutie preliminara cu beneficiarul incluzand consultanta privind materialele, cromatica, texturile si realizarea machetei virtuale 3D

Proiectare urbanism

Pachet complet de servicii   de la redactarea temei de proiectare si pana la intocmirea documentatiei pentru avizare, obtinerea autorizatiei de construire

Proiectare arhitectură

Pachet complet de servicii de la redactarea temei de proiectare si schitele de concept realizate in timpul dialogului cu beneficiarul pana la detalii de executie, realizarea machetei virtuale 3D, intocmirea documentatiei pentru avizare si obtinerea autorizatiei de construire.

Amenajari peisagistice

Realizarea schitelor de concept la mana libera cu idearea elementelor de cadru antropic, sistematizarea verticala, reconfigurarea cadrului natural si stabilirea elementelor de vegetatie. Asiguram consultanta inclusiv pentru realizarea gradinilor verticale.